Mnenja strank

Dr. Jagodo sem obiskala z namenom po zobnih implantantih. Ob prvem pregledu sem dobila vse potrebne informacije, tako da sem natančno vedela kaj pričakujem. Samo delo je bilo kvalitetno opravljeno. Vse se je celilo odlično in sedaj sem zelo zadovoljna z novim zobom. 
Marjana K.

Naš pacient nam je zaupal svoje mnenje: "Zobozdravnica je zelo strokovno podkovana. Pri njenem delu se opazi da ga opravlja z velikim veselje. Posluša pacienta in mu skuša pomagati in svetovati. Ne skopari z navodili o negi ustne votline ne le zob. Tako da sem s storitvami zelo zadovoljen. "
Žiga G.

Ob napornem delavniku, me najbolj veseli to, da se lahko dogovorim za termin, ki mi odgovarja, saj le tako lahko uskladim delo in pa svoje zdrave zobe, na katere kdaj hitro pozabimo. Navdušene sem nad strokovnostjo in kvaliteto opravljenih storitev, prav tako pa tudi s svetovanjem. Toplo priporočam.
Marko L.

K zobozdravnici Jagoda hodim že kar nekaj časa. Veseli me, da sem dobila pomembne informacije o pravilni negi zob in ustne votline. Prav tako sem dobila vse potreben informacije kako skrbeti za higieno in na kaj paziti v času nosečnosti. Z rednimi pregledi pa skrbim, da nimam več problemov z nenehnim zobnih kariesom in s tem bolečine. Zobozdravnica in asistentka sta zelo prijazni.
Nina K.

Že od nekdaj sem imela strah pred zobarjem. Po prvem obisku pri dr. Jagodi se je ta strah zmanjšal. Vse delo opravlja nežno in počasi tako da strah izgine. Prav tako lahko dobim injekcijo, tako da ne čutim bolečine. Zelo sem zadovoljna in sedaj me ni več tako strah obiska zobarja.
Simona Z.

© Vse pravice pridržane 2011, Stomatološka ordinacija Strehovec Dr. Jagoda
izdelava spletnih strani | optimizacija spletnih strani | email marketing

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija 
Strehovec Dr. Jagoda
Aljaževa 30
1000 Ljubljana

 

T: 05 99 37 081
E: info@zobozdravnik-jagoda.si

IMATE VPRAŠANJE

Imate vprašanje povezano z zdravjem vaših zob? Strokovnjakinja Strehovec dr. Jagoda vam je na voljo za odgovore na vaša vprašanja.